A téli hófúvásban, tavaszi mandulavirágzáskor, nyári délutánokon és naplementéken, meg a szüretre váró sárguló szőlők idején egyaránt vendégváró Borteraszon ideális körülmények között kóstolhatja borainkat. Körben a Balatonra néző dűlők: a Siralomvágó, a Lőczedomb és a Sáfránkert, lent a tó tükre. Kristálypohárban a borok ideális hőmérsékleten csillognak, mellettük értő beszélgetést folytathat zamatokról, a talajról, emberekről vagy technológiáról. A kóstolót a borokkal harmonizáló ízek, szép hidegtálainkon Serrano sonka, bakonyi kecske- és tehénsajtok, szicíliai olíva és friss kenyér kísérhetik. Ha időnk és az éppen zajló pincemunkák megengedik, szívesen körbe vezetjük csaknem 200 esztendős terméskőből rakott pincénken is.

Kínálatunk

Borkostolas_thumb_2

Borkóstolás, borvásárlás

Tekintve, hogy mi alapvetően egy pincészet vagyunk, továbbra is a borokat helyezzük előtérbe, a konyha nálunk arra szolgál, hogy vendégeink számára teljesebbé tudjuk varázsolni az élményt. Palackos boraink megvásárolhatók.

Hidegtal_thumb_2

Hidegtál

Hidegtálat minden nap készítünk, serrano és mangalica sonkából, házi (kecske, juh, tehén) sajtokból, idényzöldségekkel, friss kenyérrel.

KÓSTOLD MEG
FOGÁSAINKAT!

Borkóstolás
Borkóstolás-pincelátogatás esetén 6 bort mutatunk be, mellé friss kenyeret, olívaolajat és ásványvizet kínálunk. (A 6 borból álló borkóstoló októbertől áprilisig elérhető.)

Hidegtál
Serrano és mangalica sonka, házi (kecske, juh, tehén)
sajtok, idény zöldségek, házi kenyér

KÓSTOLD MEG
FOGÁSAINKAT!

Borkóstolás
Borkóstolás-pincelátogatás esetén 6 bort szolgálunk fel, mellé házi kenyeret, olivaolajat és ásványvizet kínálunk

Hidegtál
Serrano és mangalica sonka, házi (kecske, juh, tehén)
sajtok, idény zöldségek, friss kenyér

Életképek

Vélemények

Asztalfoglalás
Telefonszám: 06307330113
E-mail cím: jasdiborterasz@t-online.hu

A telefonszám a Jásdi Borterasz (Arany János u. 2.) nyitvatartási idejében hívható:

Hétfő – péntek: 14:00 – 20:00

Szombat: 12:00 – 20:00

Vasárnap: Szünnap