A téli hófúvásban, tavaszi mandulavirágzáskor, nyári délutánokon és naplementéken, meg a szüretre váró sárguló szőlők idején egyaránt vendégváró Borteraszon ideális körülmények között kóstolhatja borainkat. Körben a Balatonra néző dűlők: a Siralomvágó, a Lőczedomb és a Sáfránkert, lent a tó tükre. Kristálypohárban a borok ideális hőmérsékleten csillognak, mellettük értő beszélgetést folytathat zamatokról, a talajról, emberekről vagy technológiáról. A kóstolót a borokkal harmonizáló ízek, szép hidegtálainkon Serrano sonka, bakonyi kecske- és tehénsajtok, szicíliai olíva és friss kenyér kísérhetik. Előzetes időpont és ételsor egyeztetés után társaságát friss borvacsorával várjuk. Ha időnk és az éppen zajló pincemunkák megengedik, szívesen körbe vezetjük csaknem 200 esztendős terméskőből rakott pincénken is.

Kínálatunk

Borkostolas_thumb_2

Borkóstolás, borvásárlás

Tekintve, hogy mi alapvetően egy pincészet vagyunk, továbbra is a borokat helyezzük előtérbe, a konyha nálunk arra szolgál, hogy vendégeink számára teljesebbé tudjuk varázsolni az élményt. Palackos boraink megvásárolhatók.

Hidegtal_thumb_2

Hidegtál

Hidegtálat minden nap készítünk, serrano és mangalica sonkából, házi (kecske, juh, tehén) sajtokból és idényzöldségekből, házi kenyérrel.

Menu_thumb

Borvacsora

Van lehetőség nálunk 3-4 fogásos menü megrendelésére, amelyhez 6-8 féle bort kínálunk.

KÓSTOLD MEG
FOGÁSAINKAT!

Borkóstolás
Borkóstolás-pincelátogatás esetén 6 bort mutatunk be,
mellé házi kenyeret, olívaolajat és ásványvizet kínálunk.

3500 Ft/fő

Hidegtál
Serrano és mangalica sonka, házi (kecske, juh, tehén)
sajtok, idény zöldségek, házi kenyér

2750 Ft/fő

Borvacsora
Min. 10 fő esetén – előre egyeztetett alapanyagokból
hideg előétel, főétel és desszert

9000 Ft/fő

KÓSTOLD MEG
FOGÁSAINKAT!

Borkóstolás
Borkóstolás-pincelátogatás esetén 6 bort szolgálunk fel, mellé házi kenyeret, olivaolajat és ásványvizet kínálunk

3500 Ft/fő

Hidegtál
Serrano és mangalica sonka, házi (kecske, juh, tehén)
sajtok, idény zöldségek, házi kenyér

2750 Ft/fő

Borvacsora
Min. 10 fő esetén – előre egyeztetett alapanyagokból
hideg előétel, főétel és desszert

9000 Ft/fő

Életképek

Vélemények

Asztalfoglalás

Borkóstoló, pincelátogatás, rendezvényszervezés, helyfoglalás ügyben a jasdiborterasz@t-online.hu e-mail címen, a +36-30/733-0113 telefonszámon (nyitva tartási időben) vagy a jobb oldalon található üzenetküldési lehetőségen keresztül várjuk jelentkezését.

Nyitvatartás (egész évben) :

Hétfő : 14:00-20:00

Kedd : zárva

Szerda : 14:00-20:00

Csütörtök : 14:00-20:00

Péntek : 14:00-20:00

Szombat : 12:00-20:00

Vasárnap : 12:00-20:00

Facebook-ikon