A téli hófúvásban, tavaszi mandulavirágzáskor, nyári délutánokon és naplementéken, meg a szüretre váró sárguló szőlők idején egyaránt vendégváró Borteraszon ideális körülmények között kóstolhatja borainkat. Körben a Balatonra néző dűlők: a Siralomvágó, a Lőczedomb és a Sáfránkert, lent a tó tükre. Kristálypohárban a borok ideális hőmérsékleten csillognak, mellettük értő beszélgetést folytathat zamatokról, a talajról, emberekről vagy technológiáról. A kóstolót a borokkal harmonizáló ízek, szép hidegtálainkon Serrano sonka, bakonyi kecske- és tehénsajtok, szicíliai olíva és friss kenyér kísérhetik. Ha időnk és az éppen zajló pincemunkák megengedik, szívesen körbe vezetjük csaknem 200 esztendős terméskőből rakott pincénken is.

Kínálatunk

Borkostolas_thumb_2

Borkóstolás, borvásárlás

Tekintve, hogy mi alapvetően egy pincészet vagyunk, továbbra is a borokat helyezzük előtérbe, a konyha nálunk arra szolgál, hogy vendégeink számára teljesebbé tudjuk varázsolni az élményt. Palackos boraink megvásárolhatók.

Hidegtal_thumb_2

Hidegtál

Hidegtálat minden nap készítünk, serrano és mangalica sonkából, házi (kecske, juh, tehén) sajtokból és idényzöldségekből, friss kenyérrel.

KÓSTOLD MEG
FOGÁSAINKAT!

Borkóstolás
Borkóstolás-pincelátogatás esetén 6 bort mutatunk be,
mellé friss kenyeret, olívaolajat és ásványvizet kínálunk.

3500 Ft/fő

Hidegtál
Serrano és mangalica sonka, házi (kecske, juh, tehén)
sajtok, idény zöldségek, házi kenyér

3000 Ft/fő

KÓSTOLD MEG
FOGÁSAINKAT!

Borkóstolás
Borkóstolás-pincelátogatás esetén 6 bort szolgálunk fel, mellé házi kenyeret, olivaolajat és ásványvizet kínálunk

3500 Ft/fő

Hidegtál
Serrano és mangalica sonka, házi (kecske, juh, tehén)
sajtok, idény zöldségek, friss kenyér

3000 Ft/fő

Életképek

Vélemények

Asztalfoglalás

Borkóstoló, pincelátogatás, rendezvényszervezés, helyfoglalás ügyben a jasdiborterasz@t-online.hu e-mail címen, a +36-30/733-0113 telefonszámon (nyitva tartási időben) vagy a jobb oldalon található üzenetküldési lehetőségen keresztül várjuk jelentkezését.

Nyitvatartás (egész évben) :

Hétfő : 14:00-20:00

Kedd : 14:00-20:00

Szerda : 14:00-20:00

Csütörtök : 14:00-20:00

Péntek : 14:00-20:00

Szombat : 12:00-20:00

Vasárnap : zárva

Facebook-ikon