Kedves Borisszák, ínyencek és egyéb szörfözők!

Megújítottuk a honlapot közvetlenül a 18. szüretünket követően. Azt szeretnénk, hogy a lap visszaadjon valamit a megérkezés, a hazaérkezés élményéből, amely csalhatatlanul elkapja az embert, amikor a présház előtti kis térről először néz körül a Csopak és Paloznak közötti völgy szőlői és a Balaton fölött. Az áhítatból, amely a pincelejáró hatvanvalahány lépcsőjéről letekintőt fogja meg. Mindezt persze csakis a virtuális térben. A legjobb borleírás sem adja vissza a nyári naplementében vagy az őszi ködökben kóstolt csopaki zamatát. A honlap célja tehát, hogy kedvet csináljon egy csopaki látogatáshoz. Ahhoz, hogy a pincét, a 2011-ben megnyíló kicsit nagyobb, panorámás kóstolótermünket, borteraszunkat személyesen is meglátogassák, hogy lefékezzenek a 71-es úton lévő kis vinotéka borbárunknál, vagy ha másra nincs is éppen idejük, rendeljenek egy üveg csopakit kedvenc éttermükben, lekapjanak egy párat a borkereskedések polcairól.
A honlapot igyekeztünk úgy összeállítani, hogy minden szükséges információ kezük ügyében legyen, híreinkről értesülhessenek és véleményüket egyszerűen eljuttathassák hozzánk.

Borbaráti üdvözlettel

Jásdi Mária és Jásdi István

Borok

Borterasz

A téli hófúvásban, tavaszi mandulavirágzáskor, nyári délutánokon és naplementéken, meg a szüretre váró sárguló szőlők idején egyaránt vendégváró Borteraszon ideális körülmények között kóstolhatja borainkat. Körben a Balatonra néző dűlők: a Siralomvágó, a Lőczedomb és a Sáfránkert, lent a tó tükre. Kristálypohárban a borok ideális hőmérsékleten csillognak, mellettük értő beszélgetést folytathat zamatokról, a talajról, emberekről vagy technológiáról. A kóstolót a borokkal harmonizáló ízek, szép hidegtálainkon Serrano sonka, bakonyi kecske és tehénsajtok, szicíliai olíva és friss kenyér kísérhetik. Ha időnk és az éppen zajló pincemunkák megengedik, szívesen körbe vezetjük csaknem 200 esztendős terméskőből rakott pincénken is.

Vinotéka

A Vinotéka-Borbár a 71-esen autóval, kerékpárral vagy a busszal, vonattal utazók számára kínál hűsítő fröccsöt, kóstolót, szakértő ajánlást a megvásárolható borokhoz, könnyen elérhető parkolót és a Jásdi Pince teljes választékát egész évben a legkedvezőbb áron.

A Vinotéka-Borbár a 71-esen autóval, kerékpárral vagy a busszal, vonattal utazók számára kínál hűsítő fröccsöt, kóstolót, szakértő ajánlást a megvásárolható borokhoz, könnyen elérhető parkolót és a Jásdi Pince teljes választékát egész évben a legkedvezőbb áron.

Hírlevél feliratkozás

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK!

Borkóstoló, pincelátogatás, rendezvényszervezés, helyfoglalás ügyben a

jasdiborterasz@t-online.hu e-mail címen, a +36-30/733-0113 telefonszámon

nyitvatartási időben, vagy a jobb oldalon található üzenetküldési lehetőségen keresztül várjuk jelentkezését.

Nyitvatartás (egész évben) :

Hétfő : 14:00-20:00

Kedd : 14:00-20:00

Szerda : 14:00-20:00

Csütörtök : 14:00-20:00

Péntek : 14:00-20:00

Szombat : 12:00-20:00

Vasárnap : zárva

Facebook-ikon    

KÖRPANORÁMA ÉS TÚRA A BIRTOKON